Bildbomb från dagens utställningsträning!

Idag har var varit hos Kicki på Sorschies kennel och utsällningstränat för superduktiga Sofi & Linda ❤

Så himla bra och lärorikt! Hoppas verkligen man kommer ihåg allt när det är dags för att äntra ringarna igen 😉 . Och Malou skötte sig alldeles utmärkt, ja iallafall efter hon hade fått skälla ifrån sig lite 😉 . Mycket träning blev det och här kommer massor av foton från idag, tagna både av mig och Hans Jochens 🙂

Tack till Linda & Sofie för en fantastiskt bra träning ❤ och det är inget snack om saken, man kommer inte att glömma ”hopp-hopp”, ”3-sekundaren” samt ”hörnorna” i första taget 😉 . Tack även till Kicki som anordnade denna toppendag och även fixade god mat och fika i massor samt sist men inte minst, tack Amanda för kycklingen, ser fram emot receptet 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized