Senaste nytt om Eurasierhelgen 2021

Nu är faktiskt snart dax för årets stora händelse, endast 1 vecka kvar till årets upplaga av Eurasierhelgen 2021 och vi ser såklart jättemycket fram emot att träffa er alla ❤ 😀 . Anmälan är nu stängd och vi kan se fram emot en helg med 70 anmälda hundar med ägare!! Sh*t alltså, måste säga det igen, 70 stycken, jisses 😀 😀

Men jag ska inte sticka under stol med att den ständigt närvarande pandemin även i år finns i mina tankar så därför tycker jag att vi alla tänker till ordentligt inför helgen. Nu har vi turen att vi är ute hela tiden och campingen har goda rutiner men ändå, håll avstånd till varandra! Och självklart, men det behöver väl knappast skrivas, stanna hemma vid minsta lilla tecken på sjukdom. Med detta trista sagt så uppdaterar jag er här med betydligt roligare saker, med andra ord, info inför helgen:

Fredag 10/9 2021:

Ca 18,00: Tipspromenad runt campingen med fina priser! Efter den blir det mingel i partytältet framåt kvällskanten. Tillträde till stugor samt husvagnsplatser fås efter kl 12,30 av mig, alltså ni ska INTE checka in i receptionen utan direkt hos mig, ungefär vid den ”röda tassen” 

Ni följer alltså de röda pilarna så kommer ni rätt och den röda tassen visar var vi kommer att hålla till under helgen, pedagogiskt värre va? 😉 . Stuga A och B är 4-bäddarna, stuga 1 – 9 är 2-bäddarna och de gröna rutorna runtom den röda tassen är husvagn/husbilsplatser som är reserverade för oss. Ni hittar oss där i en grå och vit husvagn, en Hobby, med ett grönt nät framför innehållande våra tjejer så ni kan inte missa oss 

Lördag 11/9 2021:

Ca kl 10,00. Rallylydnad med Camilla & Madde Svensson. Ta med er extra gott godis till detta 🙂

Madde & Cactus ”in action”

Ca kl 12,00. Lunch för de som önskar.

Ca kl 13,00. Vi pratar Eurasier med alla dess egenheter tillsammans med Camilla & Madde som har lång erfarenhet av rasen samt även är uppfödare (Kathakali’s kennel) .

Ca kl 15,00. Överlidahunden 2021. Nytt för i år att vi har hela 6 klasser. 2 valpklasser, 1 han-klass, 1 tik-klass, 1 veteranklass samt klassen ”mesta naken-eurasier”, den sistnämnda sponsrad av fam Ahl-Ludvigsson, tack ❤

När Överlidahunden 2021 är avslutad så blir det ett lotteri där nummerlappen är din ”lott”, så håll hårt i den 😉

Gemensam grillkväll avslutar lördagens aktiviteter. Dock en ”corona-anpassad” sådan även i år, med andra ord, tyvärr inga långbord, men minst lika trevligt ändå 🙂

Saker som är bra att ha med sig till denna helgen är nummerlappshållare eller säkerhetsnålar till utställningen. Något annat som också är bra att ha med sig är campingstol/bord till kvällarnas samvaro. Och givetvis behöver ni ta med er vad ni vill äta & dricka, både under helgen samt under grillkvällen, och på tal om mat så ligger närmaste mataffär samt pizzeria i Mjöbäck ca 1,5 mil bort. Tänk även på ”kläder efter väder” eftersom vi är ute mestadels hela tiden även om partytältet står uppe om regnskydd skulle behövas. Vi brukar dock har tur med vädret och förhoppningsvis står sig denna tur även detta år men det är inte fel alls att gardera sig med regnkläder, bästa sättet att hålla regnet borta vet ni väl? 😉

Söndagen har vi inga inplanerade aktiviteter eftersom många har långt att resa hem och därför åker tidigt 🙂

Nu tror jag att jag har fått med all info som var tänkt men avslutar med mitt mobilnummer, 070-347 48 22, om någon nu skulle behöva det? 🙂

Varmt välkomna till Eursierhelgen 2021 ❤

Kategorier:Uncategorized