”The pack”

Eller med andra ord, hela härliga flocken med ett undantag som inte syns, jag 😉 ,som brukar ta långpromenader tillsammans 🙂

Minsann inte illa att få alla 11 fyrbenta att stå på hyfsat rätt håll, oftast brukar de ju visa upp den andra sidan om man nu säger så 😉

Rätt grått och blött men inte värre än att kameran även denna gång fick hänga med trots lite regn då och då. Men tålig är den allt måste man säga och jobbar på hyfsat bra även under sådana här förhållanden, dock blir fotona inte riktigt lika många 🙂

Väl hemma igen så tog det inte lång tid innan det var dags för lite spa för tjejerna. Kloklippning, borstning samt bortblåsning av den päls som Zelda & Tindra börjat fälla. Så med andra ord, ser nästan ut som den första snön landat i trädgården nu med alla pälstussar men hellre där än inne 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized