Vilken pingla va? ;)

Ja, jag vet att jag är minst sagt partisk, konstigt annars 😉 , men jag tycker ändå att vid hela 10,5 års ålder så är vår Tindra faktiskt himla fin ❤

Men låt er inte luras! Det ligger många timmars borstning de senaste dagar bakom detta foto för det måste jag säga, jä*kla kastratpäls! Den sitter som berget och är betydligt strävare att hantera jämfört med de andra tjejernas päls. Inte enkelt alls att få bort men ett måste. Jag är bara såå tacksam att ännu är Tindra inte håröm iallafall, något som annars är vanligt efter en kastrering. Så med andra ord, jag kommer aldrig att kastrera igen inte om det inte är absolut nödvändigt av medicinska skäl, som tex i Tindras fall, en livmoderinflammation.

Nu nog pratat om kastrering och över till ett betydligt roligare ämne, en fårhage i vacker höstskrud 🙂

Snacka om tacksamma motiv! För vem kan motstå att föreviga alla dessa otroligt vackra höstfärger? Inte jag iallafall men det kommer nog inte som någon överraskning för någon av er mina bloggläsare kan jag tro 😉 . Så detta måste ju vara den perfekta kombon, höstfärger samt världens finaste ”fyrklöver” ❤

Men inte behövde ”fyrklövern” posera hela tiden, nej då, en hel del ”hopp & lek” blev det också..

..och givetvis bad, vad annars? 😉

Nu syns det dock inte så mycket av hösten, mörkt utanför fönstret, och inne så har det ”stora lugnet” infunnit sig. Hela ”fyrklövern” sover gott vid mina fötter, precis som det ska vara 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized