När hundmaten puttrar på spisen..

Ja då är det minsann inte bara jag som vill ha koll på grytan från kökssoffan 😉

Och jag tackar absolut inte nej, alltid lika mysigt när någon vill dela soffa med mig även om Tindra inte direkt var till någon större nytta när det handlade om förberedelserna..

Men man kommer himla långt på att bara vara söt och sällskaplig också för den delen 😉 ❤ . Och ärligt talat, inte behöver jag någon hjälp för att göra denna hundmat. Att i en 10 liters kastrull röra ihop 2 kg blandfärs, 1 kg fullkornsris, 0,5 kilo tärnad blodpudding, 2 hönsbuljongtärningar samt 4 liter vatten och låta det puttra i ca 1 timme är inte direkt varken svårt eller tidskrävande 😉 . Och belöningen är alltid lika ”välslickade” matskålar när de får detta vid sidan om sitt torrfoder och det är all den belöning jag behöver 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized