Dagen började lovande..

Man vill ju gärna ha lite sol när man är ledig och det är helg och visst såg det lovande ut i morse..

Men tyvärr blev det inte så mycket mer än så här. Mulet mest hela dagen och så typiskt också när det pratas om norrsken ända ner i våra trakter. DET hade varit så jäkla häftigt att få se, chanserna är ju inte stora men man får väl leva på hoppet 😉

Jagats i alla möjliga hörn här har det också gjorts idag så koppel på gällde på dagens prommis. Inte något som jag ofta brukar dokumentera och idag var inget undantag 😉 . Så då får jag väl bjuda på er på några gamla foton istället. Närmare bestämt, nästan exakt 1 år gamla 🙂

Men detta funkade väl också eller vad säger ni? Hoppas dock jägarna tar söndagsvila så att vi kan ta oss en rejäl tur i skogen imorgon 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized