Då var det dags igen!

Julgransjakt, ja det är en årlig tradition och i år var givetvis inget undantag. Vid lunch gav vi oss ut i grådasket i jakten på den perfekta granen..

Vi tvåbenta hade fullt fokus på granar medan de fyrbenta bara for omkring och njöt av nya vyer och dofter, mer eller..

..mindre synliga 😉

Inget lätt jobb detta att hitta den perfekta granen, speciellt inte om man är som jag och vill ha en s.k ”Disney-gran”. Detta innebär givetvis mycket letande men det är inget som tjejerna direkt klagar på utan de tycker säkert ju längre tid det tar desto bättre 😉 . Mer tid till att bada i diverse vattenhål..

..eller till att leta efter sork 😉

Men efter mycket om och med har vi nu iallafall sett ut två lämpliga kandidater till att pryda vår trädgård när advent väl kommer om några veckor. På vägen hem stannade vi till hos Tobbe, Anna & hundkompisen Elwiz 🙂

En riktigt populär gentleman hos alla våra tjejer och jag förstår dem! Så himla mysig och trevlig herre på alla sätt ❤

Tack Anna & Tobbe för kaffe och mumsig sockerkaka ❤ . Men nu är det kvällen här medan regnet ihärdigt smattrar mot rutan men vad gör det? Det kan regna hur det vill för nu lär vi inte sätta näsan utanför dörren mer än nödvändigt ikväll 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized