En ”slowstarter”

Tindra är inte direkt morgonpigg, egentligen ingen av tjejerna faktiskt när jag tänker på saken och ingen är gladare än jag för det om sanningen ska fram 😉 . Men om någon av dem ska sätta denna morgontrötthet på pränt så är det definitivt Tindra 😉 ❤

Ja att ha henne liggandes så här på kökssoffan på morgonkvisten gör inte mig piggare direkt men men… hon är ju himla söt iallafall ❤ . Men även om man är morgontrött, både två- och fyrbent då, så försvinner det rätt fort om man säger så när man kommer till jobbet och Malou direkt börjar uppvakta Alfie, ja stallkatten alltså 😉

Inte direkt uppskattat av Alfie men man kan inte annat än att påpeka att det sannerligen inte är något fel på varken vighet eller påhittighet hos denna tjejen alltså. Suck…dessa Kathakali’s-gener säger jag bara 😉 😀 ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized