Definitivt en periodare ;)

Nu har det varit ett sådant där uppehåll här på bloggen igen och som vanligt har jag inget alls att skylla på! Mer än detta då att jag tydligen är en periodare när det kommer till att skriva 😉 . Nu är dock uppehållet slut för denna gång och det med en kall men vacker start på denna tisdag..

Jag hade, här och häpna, ställt klockan trots en ledig dag men har man mycket att göra så vill det till att schemalägga saker. Så strax efter nio i morse så träffade vi Mari & hennes flickor för en långprommis i bistra 7 minusgrader men håller man bara tempot uppe så var inte kylan något problem för någon av oss 🙂

Man kan ändå inte låta bli att förundras över detta fenomen att göra en rejäl fällning mitt i värsta kylan, mina söta ”nakentjejer” Zelda & Jill 😉 ❤

Men lite päls eller mycket spelar dock ingen som helst roll, är man svart så blir man mer eller mindre grå i denna kyla, antingen man vill eller inte 😉

Tack Mari för en härlig prommis i kylan ❤

Resterande tid idag har lagts på att bl.a inhandla de sista julklapparna, steka köttbullar, slå in julklappar samt pyntat lite här hemma..

Så nu har jag minsann inte det minsta dåligt samvete för att jag slagit mig ner i kökssoffan och definitivt inte kommer att lämna den på minst några timmar 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized