Ny kennel-logga

Eller ny och ny, jag har aldrig haft någon innan men kände nu att det var hög tid för att skaffa en. Så ett foto taget av mig på Tindra skickades till sonen med kompis och tillbaka kom denna siluett. Fixade till en passande text och sedan VOILA! Ja, ni som känner mig vet ju att jag fullständigt älskar att fota i rörelse så därför måste ju en logga givetvis innehålla just detta. Så, vad tycker ni nu om denna? Jag tycker själv att den blev himla bra och att det syns att det är en eurasier på bilden men vad vet jag, jag är ju minst sagt partisk och vet ju också var fotot kommer ifrån 😉

Förhoppningsvis kan denna logga användas till både det ena och andra framöver men det får framtiden utvisa. Himla kul är det att äntligen ha en i alla fall 😀

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s