Denna olidliga väntan..

Då var Malou HD- samt ED-röntgad och väntan på att svaret ska komma in på SKK’s hunddata är ju en riktig nervpärs alltså!! Nu trodde han som röntgade, alltså Omar hos Distriktsveterinärerna i Svenljunga, att det skulle gå bra men det vet man ju aldrig. Det har ju ingen som helst betydelse vad han tycker, allt ligger ju i händerna på avläsarna hos SKK..

Jag tänker iallafall inte ta ut något i förskott , turen har ju inte alltid varit på vår sida när det kommer till avel om man nu säger så 😉 . Men skulle det ”värsta” inträffa, att Malou inte blir godkänd så kan jag absolut leva med det också men det skulle sannerligen vara synd och skam att inte kunna avla med tanke på hennes fantastiska temperamentet! Hon skulle verkligen kunna tillföra något till rasen och sen är hon ju attans snygg också men där är jag ju minst sagt partisk 😉

Men godkänd eller ej, avel eller inte, främst är hon en värdefull familjemedlem som vi på villkors vis inte skulle vilja vara utan, mitt påhittiga underbara busiga hjärtegull ❤

Dock ska jag villigt erkänna, det har inte gjort ont alls faktiskt om ni ville hålla en tumme eller två för fina resultat 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized