Man blir nästan lite bortskämd..

Ja det måste jag säga, en härlig vårsol som dag efter dag fortsätter att skina ner över oss och ge oss vårkänning. Och spritter det i kroppen av vårkänslor så varför inte ta en litet dopp och kyla av sig lite? Definitivt inget för mig men vissa fyrbenta tycker bevisligen annorlunda 😉

Malou, Elli & Jill är de som står för badandet i flocken medans Tindra lite sådär diskret visar vad hon egentligen tycker om mattes eviga fotande 😉

Och Zelda hänger fortfarande glatt med på våra långpromenader trots sina 12,5 år. Visst är hon inte lika snabb och smidig längre men alltid lika pigg och glad ❤

Något snabbare och smidigare är dock dessa två men så är de ju flockens ynglingar också 😉

Vi njöt länge i skogen denna gång, vindstilla och sol gjorde att man egentligen inte ville gå hem. Som sagt, våren är bestämt här men så länge vi har dessa kalla nätter så lär snön hänga kvar i skuggorna ett tag till skulle jag tro men tids nog blir det nog snöfritt även här 🙂

Tack Carina & Elli för ett alltid lika mysigt sällskap ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized