Äntligen fredag!

Nu efter en mkt intensiv arbetsvecka sitter jag här och unnar mig en kall öl, välförtjänt tycker faktiskt jag 😉 . För er som inte vet så jobbar jag på en privat skola inom främst djurvård, uph.nu, och just den gånga veckan har vi haft antagningar till höstens utbildningsstarter. Mycket jobb men väldans roligt 🙂

Men även tjejerna har givetvis fått sitt! Koppelpromenader efter jobbet men även en tur till fårhagen har hunnits med 🙂

Sessan Zelda har också varit på koll hos bästa veterinär Lone <3. Hon är fortsatt pigg och glad men det skadar inte att få ett utlåtande då och då med tanke på att juvertumörerna sitter ju där dom sitter. Men inget konstigt hittades utan läget är fortsatt under kontroll, så himla skönt ❤

Men nu ser vi fram emot en härligt skön och ledig helg och önskar att ni alla får detsamma 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized