Programmet för Eurasierhelgen 2022

Nu börjar programmet för Eurasierhelgen 2022, 9 – 11 september på Överlida camping, landa så smått och vi kan glatt meddela att Sara Ljusterfors, som givetvis är eurasierägare 😉 , kommer att delta på flera olika sätt 😀 . Hon kommer bland annat att hålla i prova-på balansprodukter för hund på lördag förmiddag och utöver detta, se hennes text nedan:

Under eurasierhelgen kommer Active Paws Hundfysioterapi finnas på plats med försäljning av diverse hundgodis och tugg, produkter från svenska djurapoteket, Balansprodukter från K9design och Fitpaws, selar och koppel från Metizo samt hundleksaker och diverse annat till rabatterade priser! Du kommer även få möjlighet att boka hundmassage eller en friskvårdsbesiktning på din hund utförd av cert. Hundfysioterapeut och leg. Naprapat Sara Ljusterfors till kraftigt reducerat pris under helgen. VÄLKOMNA!

Så himla kul att Sara vill komma och erbjuda oss detta! 😀 . Varför inte passa på att boka in lite massage till din hund eller skäm bort den med något fint/mumsigt från Saras försäljning 🙂

Men även föreläsningen efter lunch är klar och jag har till min stora glädje lyckats locka tillbaka Marie-Louise Granholm, cert Canineopat samt ansvarig för hundutbildningarna på UPH Academy, att föreläsa för oss igen och denna gång tar hon upp hundens kroppshållning, benställningar samt muskulära rörelsestörningar. Det kommer med all säkerhet bli mycket intressant att lyssna på för det finns inte många som är så kunniga på hund som Marie-Louise är, läs gärna hennes gästinlägg här på min hemsida under rubriken ”Läsvärt från Canineopaten” 🙂

Den tredje aktiviteten under lördagen är väl ingen direkt överraskning för er trogna ”Eurasierhelgare” 😉 . Givetvis är det Överlidahunden jag pratar om och denna prestigefyllda skojutställning har ju varit ett stående inslag de senaste 8 åren och detta år är inget undantag. Rosetter är beställda och som förra året, 5 klasser blir det igen 🙂

Stugorna är sedan länge fullbokade men det finns fortfarande gott om husvagn/husbils-platser att boka via mig eller så går det alldeles utmärkt att bara vara med under lördagen om man hellre skulle vilja det. Även att komma utan hund för att lära känna rasen går också alldeles utmärkt. Kontaktuppgifter till mig finns nedan 🙂

Avslutningsvis vill jag passa på att säga att sponsring till Eurasierhelgen alltid är varmt välkommet. Även om vi tar ut 100 kr per deltagande hund så räcker det inte riktigt så långt som man vill. Alltid kul att kunna ge vidare så mkt som möjligt till er alla fina ”Eurasierhelgare”. Förslag samt små som stora bidrag mottages tacksamt! Ni kan isåfall kontakta mig via messenger eller sms 070-347 48 22 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized