Till alla goa ”Eurasier-helgare” ;)

Bara en lite ”heads-up” till er alla som anmält er till Eurasierhelgen 2022! Nu har betalningsinfo gått ut till er via messenger eller sms och sista betalningsdag är som det står, alltså 27 augusti 🙂 .

En nyhet har tillkommit och det är att det blir en tipspromenad på fredag kväll även i år, tack vare Anna & Derek Page som erbjöd sig att fixa detta, tack till er ❤ .

Och något tjusigt kom med posten i förrgår…

De hett eftertraktade rosetterna till Överlidahunden 2022, man kan ju undra vem av er som får åka hem med en sådan i år? 😉 . Och som ni ser så återkommer klassen ”Överlidas mesta naken-eurasier” även denna gång och det genom sponsring från familjen Ahl-Ludvigsson, tack till er ❤

Och om någon nu blir sugen på att anmäla sig så finns det fortfarande möjlighet att göra detta. Sista anmälningsdag är 15 augusti och vi har fortfarande gott om husbil/husvagnsplatser, dock är stugorna fullbokade sedan länge. Det går givetvis också alldeles utmärkt att komma över dagen om man hellre vill det? Anmäl er via sms till 070-347 48 22 eller med en kommentar under inlägget på facebook 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized