Endast för ”Eurasierhelgare”

App app app! Är du som tittar in här verkligen en av de exklusiva Eurasierhelgarna? Är det säkert? För detta inlägg är egentligen bara till för deras ögon faktiskt! Haha, nej då, jag skojar bara 😉 😀 . Alla nyfikna får gärna titta in och se samt läsa om vad som komma skall.

En stor del av gårdagen tillbringades på Gekås för inhandling av årets goodie-bags och precis som vanligt hade jag bästa Malin med mig som hjälp. Vet inte riktigt hur jag hade rett ut det utan dig vännen, tack än en gång ❤

Och årets påsar blev välfyllda och även lotteribordet rejält och det tack vare den mycket rejäla slant som Benny & Kristina Junge har sponsrat oss med, stort tack till er igen! ❤ . Jag vill även passa på att tacka Anna & Derek Page för att ni ser till att det återigen blir en tipspromenad och även för slanten ni skänkte ❤ . Och sist men absolut inte minst, tack till familjen Ahl-Ludvigsson för att ni även detta år sponsrar med rosetten till utställningsklassen ”Mesta naken-eurasier” ❤

Och här ser ni hela härligheten på parad..

..och för er som är riktigt nyfikna så kommer här en liten ”sneak-peak” på en del av innehållet 😉

Inom kort kommer jag att uppdatera er här, kära ”Eurasierhelgare”, med en massa praktisk info kring Eurasierhelgen 2022, så ha koll på min blogg 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized