Det blir inte alltid som man tänkt sig ;)

Efter mitt förra inlägg i tisdags så var faktiskt tanken att blogga på under resten av veckan men ”ack vad jag bedrog mig! 😉 . Tiden räcker ju inte alls till som jag tänkt mig men nu här i eftermiddag fanns den där tiden äntligen tillgänglig en stund igen 🙂 . Men det viktigaste först, med andra ord, tjejerna givetvis och det från en kall förmiddag i veckan som gick ❤

Som sagt, kall morgon med frost var det allt i tisdag men soligt och fint. Ungefär lika soligt och fint som vi hade det på safarituren i parken den 2 oktober dock var det en viss skillnad på temperatur 😉 🙂

Detta var allt från den 2:e oktober och planen är att fortsätta imorgon och visa er foton från den 3:e men vis av erfarenhet vid det här laget så får ni ta det med en nypa salt men man vet ju aldrig? Den som lever får se 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized