Redan 6 veckor!

Ja var tar tiden vägen? I fredags var vårt goa gäng hela 6 veckor och nu är det bara drygt 2 veckor till flytt. Känns lite ledsamt även om de alla har fantastiska nya hem som förväntansfullt nu väntar på sin nya familjemedlem ❤

Zorro
Zelda
Zalmiak
Milo
Ztella

Nu är det full fart mest hela tiden men de är allt lite morgontrötta detta gäng, något som jag definitivt inte klagar på 😉 . Igår nattades de vid halv elva och sov hela natten fram till strax innan 8, inte illa alls men så fort de slår upp sina ögon så är det minst sagt brått ut för att göra sina behov. De är såå duktiga på att gå ut för att kissa och bajsa, inget nr två inne på minst 3 dagar nu och bara någon enstaka kisspöl, duktigt va? ❤ . Och sover man så duktigt på natten så är givetvis energin på topp direkt… 😉

Nu ligger de dock alla på laddning igen 😉 och när de vaknar vankas det lunch och utevistelse, precis som vanligt. Men idag ska det även hinnas med ännu en omgång av borstning och kloklippning hade jag tänkt och det blir säkerligen något mer också 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized