Senaste nytt om Eurasierhelgen 2024

Nu har sista pusselbiten för vår Eurasierhelg fallit på plats så därmed kan jag nu harkla mig och högtidligt delge det för er alla kära EH-helgare. Schemat för helgen ser ut som följer:

Fredag 6/9:

Tipspromenad runt sextiden på samma uppskattade tema som förra året. Och här efterfrågar vi även i år sponsorer till 1 – 3:e pris samt någon som kan ta sig an allt det praktiska. Så bara tjoa om någon av er känner sig sugen på detta 😉

Kvällsmingel i partytältet

Lördag 7/9:

Kl: 9-12 Nosework med Liss Nilsson

Kl: 12 Lunch

Kl: 13- 14,30 Föreläsning på ämnet mentalitet & BPH samt avslutande frågestund med Camilla Svensson.

Kl: 15,00 ca, Överlidahunden 2024

Kvällen avslutas som brukligt med gemensam grillkväll vid långbord 🙂

Söndag 8/9

Avresedag och med tanke på att de flesta har många mil att ta sog hem så har vi inga aktiviteter inplanerade 🙂

Stugorna är redan fullbokade men vi har en återbudslista, bara hör av er om ni vill sätta upp er på den. Det finns dock fortfarande gott om husvagn/husbilsplatser kvar. Vid intresse ska dessa bokas genom mig på 070-347 48 22 eller via info@zetills.com och INTE via campingen. Detta på grund av att campingen reserverar platser till oss så att vi alla kan bo samlat kring alla aktiviteter 🙂 .

Så vill ni tillbringa en hel helg med oss och våra tjejer? Eurasiermingla? Få nya kunskaper? Ha kul? Träffa nya och ”gamla” vänner? Eller bara komma över dagen för att lära känna rasen? Då ska ni genast boka in detta datum för visst vill ni inte missa årets stora eurasier-event eller? Sista anmälningsdag är 15/8!

Kategorier:Uncategorized