Midsommarafton i Kindhult!

Då var vi hemma igen efter en fantastisk midsommarafton hos Ann & Tore i Kindhult :). Vi har haft kanontrevligt och även riktigt tur med vädret. Det hade varnats om både rejäl åska och regn men detta märkte vi inte mycket av. Endast en regnskur, dock rejäl, var allt som hände och åskan verkade ha tagit andra vägar 😉

Dagen började med att vi åt sill och potatis och detta avslutades med detta efterrättsbord. Kan det bli mer midsommar? 🙂

007Efter maten så väntade den obligatoriska ”Slättarundan”, vilket betyder en promenad i omgivningarna  :). Det är så skönt att gå en sväng efter all god mat och dryck och detta tyckte Zelda, Tindra, Jill och Molly också 🙂

011Tempot fick ju bli lugnt med tanke på värmen och Tindra hittade härliga ställen att svalka sig på 😉

008Dagen gick så himla fort men det är ju så det är när man har det trevligt tillsammans :D. Kvällen blev precis lika bra med gott grillat och en härlig samvaro, allt under denna magiska kvällshimmel.

013

015Stort tack Ann & Tore för ytterligare en fantastiskt trevlig midsommarafton!! 😀 😀

 

 

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Ni ser ut att ha haft en härlig midsommar 😉 Fina bilder!!!
    Ha det gott och sköt om er 😉
    Kramen ❤