Bajspolis!

Publicerat den

Ja det måste man nästan kalla mig nuförtiden för stackars Zelda hinner knappt sätta sig för att göra nummer 2 innan jag kommer snokandes ;). Och det är inget hinder om det är mörkt, nej då kan man ju alltid använda ficklampa. Så om någon av mina grannar läser det här så har de nu fått förklaringen till det flackande ljusskenet i trädgården här på kvällarna :D.  Är dock lite orolig för mitt beteende, inte nog med att stackars Zelda har EPI, finns ju en överhängande risk för att hon ska drabbas av stressmage också, ja vem kan må bra av att alltid ha en övervakare på toa? ;). Men mitt snokande har gett resultat, från kladdigt och gult igår kväll till fastare och en färg mer åt brunt idag, såå nöjd :D. Haha, hennes sjukdom gör även mig lite skadad som ni märker, allt kretsar kring bajs och mat nuförtiden. Funderar på att kanske ta det hela steget längre och även göra som nedan, skriva och rita ner allt? Haha, eller inte, får ju finnas vissa gränser 😉 😀

Och angående mat, när Zelda fick diagnosen så var min första tanke att hur ska jag få henne att äta på regelbundna tider och framför allt HUR jag ska få henne att äta upp? Hon har alltid varit superkräsen och en ”dutt-ätare” så detta var mitt största bekymmer. Jag menar, man kan ju inte ge Creon till varje liten dutt damen behagar att äta utan det krävs ju att hon äter mer åt gången och då helst allt. Men mina farhågor visade sig vara helt ogrundade, sessan äter både all sin frukost och senare sin middag på en gång, helt otroligt!! Ska väl inte ropa hej riktigt än men är glad så länge det varar 😀

Ha det gott alla!

2 reaktioner till “Bajspolis!

  Henrik sade :
  7 april, 2014 kl. 7:44 f m

  Vår Baltazar har varit en dålig ätare sen han byte tänder som valp. Vi kör torrfoder som vi blöter. Men det vi gör nu är att vi värmer vattnet innan. 1dl i micron i 1 min. Nästan kokande sen på maten. Väntar lite innan servering. Nu äter han alltid upp. Varm mat luktar mycket mer.

  zeldatindra svarade:
  7 april, 2014 kl. 7:51 f m

  Tack för tipset Henrik och välkommen till min blogg :-). Det ska jag tänkta på om hon börjar krångla igen 🙂

  Ha det gott!

Kommentarsfältet är stängt.