Hoppa till innehåll

Eurasierhelg 19 – 21 september!

Ja nu är denna helg äntligen ett faktum 😀 dock har vi varit tvungna att byta ställe från Kalv till Överlida men det är bara 1,5 mil emellan så ingen katastrof där. Anledningen till bytet är att efter vi fått godkännandet från Kalvs camping så backade de tyvärr ut 2 dagar senare så vi har haft fullt upp med att hitta ett annat alternativ och idag lyckades vi efter ett besök på Överlida camping där vi var mer än välkomna så då vi bokade på stående fot såklart ;). Denna camping ligger minst lika fint som våran här i Kalv bara kolla själva 🙂

vykort3

 

sommar5

minigolf3

De har 11 stugor (2 st 4:a bäddars för 450:-/natt samt 9 st 2:a bäddars för 275:-/natt) där hundar är tillåtna och vi har varit tvungna att fördela om lite bland er som redan bokat.

stuga3

Och då menar jag inte att ni ska sova med främmande personer utan de som bokat en 4:bädds stuga och är 4 personer får istället 2 stycken 2:bädds stugor istället, hoppas det är ok? Och eftersom vi nu fick tillgång till några fler sängplatser så har de som stod på återbudslistan också fått en stuga :). De har även fler stugor (12 st) som också går att hyra men där får man tyvärr inte ha hund men det kan kanske vara ett alternativ om ni känner någon väl som ska komma så kanske de kan ha er hund över natten i sin hundvänliga stuga eller husvagn, bara en tanke? Husvagn/husbils- och tältplatser finns det även här såklart och gott om platser kvar för bokning. Får ni inte tag i något boende så hör av er till oss för vi kan kanske hjälpa er med detta, vi vill iallafall gärna göra ett försök :). Men vill ni bara vara med oss över dagen så är det också såklart helt okej 😀

Jag vill nu att ni som redan bokat en stuga och/eller husvagnsplats/tältplats bekräftar detta, antingen här på bloggen eller på fb, allt för att se till att jag har koll på vad som är bokat eller ej.

För er som fortfarande funderar på om ni ska komma eller inte så har gott om tid på er, 1 augusti är sista anmälningsdatum!! Anmäl antingen här på bloggen, på facebook eller på: nettan-1969@hotmail.com. Ni kan även slå oss en signal på 0325-510 30!

Planeringen för helgen är redan nu i full gång och vad som redan är spikat är en massage-föreläsning med prova-på av canineopaten Marie-Louise Granholm, ringträning samt en skoj-utställning där vi skippar kritiker och förklaringar och bara har skoj tillsammans :D. Lördagskvällen är såklart vikt åt en gemensam grillkväll! Mer information om helgen kommer framöver så ha koll här på bloggen under den nya rubriken ”Eurasierhelg 19 – 21/9 2014”.

Vi önskar alla varmt välkomna till en helg i eurasierns tecken men framför allt en härlig hundhelg tillsammans 😀

Välkomna!!

8 kommentarer »

  1. Vi bekräftar våran bokade husbilsplats. Sicken tur att jag har husbil….hade jag inte kunnat komma pga av fulla stugor hade jag gråtit ihjäl mig. Skall bli så kul och fantastisk engagemang från Jeanette och Hasse….!!!!!
    Mariette Tobbe Polly och Noblesse

  2. Åh jag trodde jag hade svarat om Eurasierhelgen,men hittar inte min kommentar någonstans.Har tydligen inte funkat jag och bloggar,Facebook mm.Hur är det finns det någon stuga kvar för mig och Janne och Azlan eller är det helt fullbokat ?Skulle vara fantastiskt roligt att vara med.kram Carina

  3. Nej jag har inte fått nån kommentar från dig tyvärr Carina :-(. Alla stugor är fullbokade men jag kan sätta dig på återbudslistan om du vill? Annars finns det gott om husvagnsplatser kvar om ni kan låna en? Vi jobbar även på att hitta andra boenden men då kanske man måste åka en liten bit, är det nåt som kan vara intressant isåfall?

  4. sätt gärna mig på återbudslistan.Husvagn har vi ingen vi kanl låna,men ett tält har vi vet ej om det blir för kallt dock.Återkomm gärna med förslag på andra boenden.Jag kollar också om man kunde hyra en husbil om det finns sådana som är tillåtna för hundar.Kram Carina

%d bloggare gillar detta: