Ganska smickrande faktiskt..

För cirka 1 vecka sedan fick jag en förfrågan om jag kunde tänka mig att skriva nåt för ett företag här på bloggen. Min första spontana tanke var att jag definitivt inte ville göra någon reklam för nåt här som jag inte tror på och det var också mitt svar på denna förfrågan. Svaret jag fick var det inte handlade om det utan om jag ville skriva om hur jag motionerar mina hundar och länka till ett annat blogginlägg. Så efter att ha läst det inlägget som var bra skrivet tackade jag ja och resultatet blev inlägget ”Jag kör naturellt”. Ett blogginlägg som är helt sant och som jag kan stå för till 100%, något som är viktigt för mig då syftet med min blogg inte på något sätt är tänkt att vara vinstgivande utan bara vara en spegling av vår vardag med tjejerna.

Vad som var smickrande i det hela var såklart att ett företag som Häromi hade uppmärksammat min blogg och ville ha min hjälp med lite reklam, jag hade i min enfald trott att det kanske var en liten nystartad webb-butik och inte en välkänd sådan :). Som kompensation får jag en ”goodie-bag” bestående av lite smått & gott till tjejerna, ja har man 3 hundar så är alla tillskott välkomna och då speciellt de som är gratis ;). Och om ni vill kan jag återkomma med vad som fanns i ”goodie-bagen” till denna och de andra två fyrbenta?

021

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

 1. Klart du nu måste skriva vad du fick!
  Säger man A… 😉
  Du är alltså på god väg att bli sveriges nästa blogdrottning ! 🙂 Kom ihåg dina läsare när du blir bjuden på premiärer & andra gratis fester ;););) Kramar

 2. Haha, nja nästa bloggdrottning tror jag då inte men skulle det komma någon inbjudan lovar jag att tänka på dig Charli 😉 😀

  Kramar tbx

 3. Va sköj 😆 Alltid kul att få bekräftelse för det man gillar! Du glömmer väl inte av lilla oss här nu bara 😘
  Kramar 💖💖