Inte så populärt i alla läger..

Men det skiter jag ärligt talat i för vill jag ställa ut min hund så gör jag det! Detta handlar om att vissa tycker att Zelda inte bör ställas ut på grund av att hon inte kan gå i avel då hon har en B + C höft samt sin EPI men varför ska man även ta ifrån henne en av de saker som hon tycker är allra roligast – utställning? Är hon inte drabbad nog tycker ni? Visst kan vi inte ta valpar efter henne men hon är ändå en ypperlig rasrepresentant med sitt fantastiska temperament, ja hon gör minsann mycket god reklam för rasen runt ringarna då det inte finns många som inte charmas av denna godhjärtade, pussiga och söta tjej <3. Sen i ringen strålar det av henne, och mig också tror jag för den delen ;), för det finns inte mycket som slår glädjen över att få göra detta tillsammans och det kommer vi att fortsätta med, bara så ni vet! Men för all del, muttra på ni som tycker det är kul, jag och Zelda däremot lägger nu detta bakom oss och fokuserar på att se framåt och ha kul tillsammans istället 🙂

Så med detta sagt så kan jag även tala om att Zelda nu är anmäld till några utställningar framöver, ja en ganska bra bit framöver då hon behöver sätta betydligt mer päls och lägga på sig lite till men hon är på G tjejen. Räcker ju med att jag tar fram utställningskopplet för träning för att hon ska bli supertaggad, ja ingen diskussion om att hon längtar tillbaka till ringarna den tjejen inte :D. Och matte längtar även hon då detta inte var något som vi trodde skulle kunna ske när hon fick diagnosen i april, att få möjligheten att ställa ut henne igen kändes då väldigt oviktigt och långt borta. Oron för hennes välbefinnande var då såå mkt större än något annat men nu när man tittar på denna pigga, spralliga och levnadsglada tjej så kan man släppa oron lite grand och istället se fram emot att tillsammans få göra det Zelda tycker är allra roligast, nämligen utställning 😀 😀

023

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

18 svar »

 1. Bra morrat, klart ni ska göra saker ni båda njuter av. Klarar inte andra av konkurrensen att tävla mot Zelda och dig ? Kram från oss i Tullinge 🙂

 2. Hej
  Stå på er, det är klart att ni ska ställa ut Zelda..:-) varför inte, är folk avis på fina Zelda…låt dem var det i så fall…hoppas att vi ses på någon utställning framöver. Kram från oss och alla tjejerna. ❤

 3. Klart ni ska fortsätta med det som är roligt för både dig och Zelda 😉 Vad folk har mycket åsikter skönt att hon är pigg och tycker att det är roligt. Kram från Whilda Maria

 4. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för jag blir så ledsen att folk ens kan säga en sådan sak, jag finner inga ord. 😦 Jag har aldrig ställt för avel, jag ställer för att det är roligt. Och jag tror att minst 70% av dom som ställer ut sina hundar gör det för att det är kul, inte för att få meriter till avel.
  Jag tycker definitivt att du ska fortsätta att ställa Zelda, och se till att hon blir utställningschampion i många länder för att visa stropparna att det går även om man INTE ska användas i avel. Jag tycker ni är fantastiska som inte låter sjukdomen eller höfterna bli ett hinder!
  Ge Zelda massor av nospussar från oss! ❤

  Kram

 5. Nej du Christina man upphör aldrig att förvånas över folk!! Trist när man hör sånt men istället blir jag mer taggad att minsann visa att hon inte är en sämre hund bara för att hon inte kan gå i avel. Haha, ja vi får väl ta oss en tur runt om Norden och försöka? 🙂

  Nospussar framförda & kram tbx ❤

 6. Idioter finns tyvärr överallt. Var ska ”sessan” vara om inte i ringen. Du är större än de småkryp som babblar runt, skit i det och gå vidare.
  Sköt om dig!!!
  Kramar

 7. Ja Pia du har så rätt, var ska sessan vara om inte i ringen? Är det nåt hon tycker om så är det ju det :). Så vi gör precis som vi vill och skiter i dem som tycker annat 🙂

  Detsamma vännen och kram tbx ❤

 8. Jag tycker du gör rätt Hon är ju en god representant för rasen som du skrev med mentalitet och utseende m.m och sedan att hon har sina skavanker det vet ju du och tänker inte avla på henne

 9. Åh fina Zelda! Så ledsamt att vissa beter sig så. Klart att Zelda ska få göra det hon tycker om! Och som hon charmar! Jag må gilla egenskapen att de kan vara reserverade mot främlingar, men Zelda var den första eurasier som jag hälsat på som glatt hälsade tillbaka på ett så tillgivet sätt. (Inget ont om Tindra som även hon stod där, de andra hundarna var såklart mer spännande än jag ;)) Ha det så roligt tillsammans!

 10. Tack snälla du Lina för de fina orden <3. Ja Zelda tycker såå mycket om utställningar och varför då neka henne det? Nej vi kör på och hon är faktiskt anmäld till Askersund 🙂

  Kram