Ringträning i Varberg

Publicerat den Uppdaterat den

Igår efter jobbet så var det dags för ringträning och då vid Ankaret i Varberg och denna gång tog jag bara med mig Jill eftersom det var hon som krånglade sist på den inofficiella utställningen i Varberg. Men jag åkte inte själv ändå då vi fick sällskap av Anette och Onza och här har vi båda tjejerna installerade och klara inför resan 🙂

DSC_0465 (2)Vädret var perfekt för träning utomhus, ett lyckat drag av Susanne på Kitune´s som höll i allt,  och det tyckte inte bara vi då det kom hela 17 stycken hundar :). Jättekul med så många deltagare och träningen var mycket uppskattad då utställningssäsongen nu står för dörren och många känner att man behöver komma i form, ja iallafall så gott det går 😉 🙂

DSC_0476 (2)

Men jag behöver inte vara orolig för Jill, förra utställningens krångel var som bortblåst och hon var sig precis lik igen så troligtvis var det löpet som spökade den gången, så nöjd med henne på alla sätt förutom dammsugningen av gräsmattan i början ;). Men med lite lånat godis i form av kyckling så löste det sig också :).

Så många bilder från själva träningen blev det inte eftersom mening är ju att man ska träna och inte fota ;). Men både innan och efter togs det allt lite kort och här på lilla söta Lizzie som på sin första ringträning tyckte det var skönt att kolla läget tryggt bakom matte Susannes ben 🙂

DSC_0466 (2)

Christina och Frisse som här snyggt ställer upp sig för fotografen och inte domaren denna gång 😉

DSC_0474 (2)

Lilla laktritstrollet Blackie som alltid blir lika charmigt överlycklig så fort hon ser en eurasier 🙂

DSC_0469 (2)

Precis när träningen var slut så kom även eurasier till på besök, snygga Vestskogens ”Sam” 🙂

DSC_0486 (2)

Något som uppmärksammades stort av Jill, iallafall på avstånd, för så fort han kom nära så var han inte så populär längre utan då visade hon mycket tydligt att han skulle hålla sig på avstånd ;). Några som istället var betydligt mer välkomnande var Onza..

DSC_0483 (2)

..och Freja 🙂

DSC_0478 (2)

Tack alla för trevligt sällskap, alltid lika roligt att ses, och ett extra tack till Susanne som anordnade detta! Nu känner jag mig betydligt lugnare inför kommande utställningar 🙂

Ha det gott alla!

2 reaktioner till “Ringträning i Varberg

  Karin Arhamn sade :
  23 april, 2015 kl. 12:55 e m

  Va skönt att krånglet var som bortblåst 🙂

  zeldatindra svarade:
  23 april, 2015 kl. 1:18 e m

  Ja jätteskönt Karin 😃

Kommentarsfältet är stängt.