Utställningstält bortskänkes!

Ett utställningstält av modell ” Visent bersåtält” har vi nu bestämt oss för att ge bort till någon som vill ha? :). Detta är långt ifrån nytt men helt och rent och ser likadant ut som på bilden nedan förutom det att vårat är helgrönt…

ladda ned

Så är någon i behov av detta så bara säg till, ni får komma och hämta det här hemma alternativt att vi kan ta med det på kommande utställningar om det skulle passa? Vi skickar det dock inte med posten för det skulle kosta mer än vad det är värt ;).

Först till kvarn gäller…… 🙂

TÄLTET ÄR TINGAT!!!!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Behöver just ett sånt tält. Har letat med ljus och lykta. Behöver endast textilierna då jag har två gamla ställningar. D kanske det kunde läggas i en påse och postas. Tacksam för feed back. Dagmar i sollentuna

  2. Hej!
    Tyvärr har vi gett bort detta tält för länge sedan, precis som det står längst ner i inlägget. Det är ju ett gammalt blogginlägg daterat i maj 2015 men tack ändå för visat intresse 😊

  3. Hej. Ser att inläggen är från 2015. Jag skriver från vår lokalavdelning i Stockholm för Cairnterrier. Vi är en mycket liten förening i föreningen med låg ekonomi därför till min fråga. Ni har möjligen inga mer utställningstält/begagnade som ni ger bort. Om så är fallet vore vi jätteglada om vi möjligen kunde få vara med i utlottningen av det. Hälsningar Anita Redner Ordförande StockholmCairn