Den är min och bara min..

Jill här vid tangenterna igen och det med anledning av att det idag har hänt nåt väldigt stort här och denna upptäckt gjorde jag efter att matte varit på promenad med mig och mina syrror. När vi var hemma igen så gick vi konstigt nog inte in i trädgården igen utan ner på ängen och där kopplade matte loss oss och tjoho vad vi sprang, eller iallafall den där som de här i huset kallar prinsessan..

027

..och den andra som matte på ett lite barnsligt språk brukar kalla ”Tindra tok” 😉

033

Men jag fokuserad på nåt så himla mycket bättre, en alldeles egen sjö och den är min, bara min, om någon nu vågar ifrågasätta detta 😉

017

Visst den är inte så stor men funkar alldeles utmärkt för mina behov och den är min, bara min ;). Men medan jag stod där såg jag nåt i ögonvrån, vad var det där tro?

007

Aha, det var ju bara en pinne eller snarare en liten stock för mina försök att plocka upp den gick sådär. Upp fick jag den väl men lite värre att lyckas behålla den där 😉

PicMonkey Collage

Jag fick dock lite publik efter en stund, ja den där ”Tindra tok” stirrade faktiskt ut mig lite..

014

Och ärligt talat så kändes det lite obehagligt, tänk om hon var sur på mig och min sjö? Bäst då att dela med sig, hon kan kan ju vara lite kinkig ibland den där stockholmaren 😉

088

Men det är då konstigt, Tindra ska då alltid utmärka sig och idag lyckades hon igen och då med bedriften att pussa på sig själv, jag menar vad är oddsen för detta? Och matte blev ju supernöjd såklart där hon stod vid sjökanten med kameran runt halsen som vanligt 😉

086

Lite orättvist tycker jag, här är jag i vattnet hela tiden, badar och gör mig till….

069

..men inte får jag nån utdelning av matte för det iallafall, jag är väl minst lika snygg som ”Tindra tok” även om jag inte pussar på mig själv? 😉

067

Nähä, vid det här laget så kändes det rätt att ge upp vattnet för denna gång och istället gav jag mig på att hänga med tokan och jisses vad vi sprang, ser ni? 🙂

038

Hihi, det var ju jättekul att köra några race men den där prinsessan bara tittade på, var detta inte fint nog för henne tro? 😉

025

Nej hon roade sig istället med annat men hur prinsess-aktig är denna syn egentligen? Och hon drog även med sig Tindra tok i fördärvet men det förvånar mig inte så mycket, matte kallar väl henne inte för Tindra tok för inte? 😉 😀

022

Nospussar till er alla från..

tassavtryck

..ja ni vet, hon med en alldeles egen sjö 😉

Kategorier:Uncategorized

24 svar »

 1. Underbara bilder som vanligt,på fina tjejer.Hoppas ni inte flutit bort i regnet och stormarna Nospussar från Azlan med bihang

 2. Heja Jill 😀! En alldeles egen sjö är inte alls dumt och inte ligger den långt bort heller 👍🏻. Snäll är du också som låter syrran Tindra bada i den 😊. Sedan att prinsessan inte vill bada är en annan femma 😉. Ha det nu härligt vid sjön så länge det varar för vi får väl vinter vi också, nån gång 🤔. Massor med nospuss till dig och syrrorna 💕💕💕💕

 3. Du är alldeles underbart vacker Jill ❤ Underbart att du hittat en egen liten sjö och snäll är du som låter Tindra vara med och någon måste ju få vara prinsessa också hihi!

 4. Xan här, lånar mammas inloggning och hälsar att jag är extremt avundsjuk. Jag vill också ha en egen sjö, hoppas morfar har fått sin insjö på tomten så jag kan bada hur mycket jag vill när jag kommer dit 😉

 5. Härligt hundliv! 🙂
  Önskar att vi hade fler ställen att kunna släppa lös Linux på. Han tenderar att ha väldigt selektiv hörsel när kopplet är av 😉

 6. Tackar, nej jag tycker det är toppen och den är bara min fast ibland får man vara snäll och låna ut den 😉

  Ytterligare en lott hälsar matte 🙂

 7. Jill, du kan ju ge matte ett par vadarstövlar nästa gång hon fyller år så får hon också vara med! 🙂

 8. Ludvig hälsar att han tycker du är en riktig snygging. Tyvärr begriper han inte riktigt nyttan med en egen sjö. -Blir hon inte blöt då?!?

 9. Tjenare Xan! Du är lika förtjust i vatten som jag förstår jag, hoppas du också får en egen sjö då framöver 😉

  Hälsa din matte att hon fått ytterligare en lott 😊

 10. Men tack så mycket Ludvig 😊. Och det är toppen med vatten och visst blir jag blöt men det är ju meningen förstår du, svalkar härligt 😊

  Och ytterligare en lott till din matte 😊

 11. Thi hi och ännu så länge kan matte kanske kalla dig för ”Jill, sjöjungfrun” för sjömonster ser du inte ut som 😘🙃

 12. Matte badade mig inomhus idag, usch och fy, man blir ju BLÖT. Jag fattar inte att du badar frivilligt Jill !