Hoppa till innehåll

God fortsättning

Då har den mesta av julen passerat, kvar har vi annandagen idag som för oss är ganska lugn då den bara innehåller en god lunch hos svärmor 🙂

Men vi har haft en toppenjul med alla barnen hemma och julaftonen började med julmat för två…

DSC_1537 (2).jpg

..och fyrbenta. Såklart att alla ska ha en liten jultallrik enligt husse, ja till och med Zelda som dock fick en i ”EPI-style”, alltså tallriken längst till höger som mest bestod av kokt kycklingfilé 🙂

DSC_1538 (2)

Och all mat till trots så har Zelda mått toppen över julen, lite konstigt då det blir lite extra gott men härligt att det funkar att kunna skämma bort henne ibland 🙂

Julaftons kväll var vikt åt julklapparna och jag måste i år igen varit snäll då det låg bland annat en skrivare, köksradio, doftljus, parfym och ljuslykta under granen :). Tjejerna fick förutom hundbäddarna som ni sett här innan, var sin tjurmuskel som de avnjöt länge och väl, till vårt förtret för lukten från dessa var inte toppen om man säger så ;). Men till slut la sig lugnet, vi kröp upp i soffan och hade en supermysig kväll medan Jill valde att ligga framför vår fina gran 🙂

DSC_1535 (2)

Igår på juldagen var vi i Göteborg hos min släkt hela dagen och firade med god mat och klappar även där, en jättemysigt dag men visst var det skönt att komma hem, ta på mysbyxorna och krypa upp i soffan framför en brittisk deckare, borta bra men hemma bäst 😉 🙂

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: