Hoppa till innehåll

Lata dagar..

Ja nu när det är lite extra ledigt så gottar vi oss verkligen här, jag och tjejerna :). Efter en skön sovmorgon följt av frukost så gav vi oss ut i det vackra men kalla vädret. Solen sken och vinden bet i kinderna men håller man bara ett raskt tempo så går det minsann ingen nöd på en. Och det gjorde vi, eller rättare sagt nästan hela tiden, ja förutom då det faktum att  tjejerna hade väldigt många ”pee-mail” att läsa idag och därför såg det allt som oftast ut så här 😉

DSC_1501 (2)

Inte speciellt kul att varken fota eller titta på så vad gör man för att råda bot på detta och göra inlägget en anings roligare att titta på? Jo, man hämtar systemkameran när man kommer hem igen och lockar tjejerna till en liten foto-session i trädgården istället. En idé som misslyckats många gånger förr, ja att planera foton brukar inte funka men ibland så händer det 😉

011

007

021

015

Ja att få med sig två av tre tjejer på detta är inte illa minsann! Då får man anse sig vara nöjd och istället låta den tredje få vara ifred med sina lekinviter 😉

012

En invit som tyvärr föll pladask, Jill ser minst sagt ointresserad ut 😉 😀

013

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: