Lite shopping & lite besök!

Ja den där rubriken innefattar min dag rätt så bra så därför kan jag väl sluta här eller? Är väl ingen mening med att fylla ut med en massa ord här när rubriken ändå täcker in allt, frågor på det? ;). Nej då, inte ska jag sluta än utan istället visa var shoppingen ägde rum 😉

DSC_1537 (2)

Japp, ni ser rätt! Ett helt folktomt Gekås ärades med ett besök av mig idag och en sådan här dag kan man verkligen tala om att det är kul att shoppa där :). Även på hundavdelningen var det lika tomt och då passade jag på att fota lite och visa er vad som finns där nu  i dagsläget, som till exempel regntäcken i olika prisklass och märken bl.a Huurta 🙂

DSC_1533 (2)

Ett stort urval av borstar, kammar och schampo..

DSC_1535 (2)

..och likaså av hundfoder 🙂

DSC_1536 (2)

När shoppingen var avklarad så körde jag vidare till Göteborg för ett besök hos min mamma och jag hann inte mer än ut på 153:an innan mobilen ringde. Det var kompisen Siv som ringde från sin bil och det precis bakom min!! Det visade sig lustigt nog att vi skulle till Göteborg båda två, kanske vi skulle ha kommunicerat något bättre där och åkt ihop? Hade ju blivit en betydligt trevligare resa men i brist på bra kommunikation så fick det bli ett litet snack på en rastplats istället och lite gos med söta Fia 🙂

DSC_1538 (2)

Så nu när detta inlägg är klart så har klockan hunnit bli lite sen, duschen väntar och sedan blir det natten för mig!

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized