Redan 37 anmälda :D

Ja det är inte klokt egentligen! Redan nu 37 anmälda hundar till Eurasierhelgen på Överlida camping trots att det är hela 6 månader kvar. Ja jisses, var ska detta sluta tro? 😉 😀 . Och här vi ett gäng deltagare från förra årets gemensamma promenad 🙂

DSC_6141 (2)

Nu är ju tyvärr är ju ”våra” populära stugor på campingen fullbokade men jag har letat runt lite i närområdet efter alternativa och hundvänliga boenden på rimligt avstånd från campingen och har hittat en hel del, se Eurasierhelgen 2020.

DSC_4915 (2)

Dock finns det som sagt fortfarande mycket gott om husvagn/husbilsplatser om ni har tillgång till en sådan? Och även dessa ska bokas via mig. Detta på grund av att vi har förhandsbokat ett gäng platser som ligger tillsammans precis där vi brukar hålla till hela tiden 🙂

DSC_5118

Nu hoppas vi bara att Corona inte ställer till det för oss, det räckte gott och väl med ”norska hundsjukan” förra året 😉 . Men jag känner mig rätt lugn faktiskt, som sagt, Eurasierhelgen 2020 ligger ju hela 6 månader bort så då borde de mesta ha återgått till det vanliga 🙂

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized