Underskatta aldrig ett duschdraperi!

Nu kommer jag att dela med mig av en liten historia, en favorit i repris som ni trogna bloggläsare kanske läst innan? En historia som mina kära kompisar ( läs Siv 😉 ) fullständigt älskar att påminna mig om. Inte alltid till min uppskattning men nu drygt 6 år senare kan man ju säga att den är preskriberad och jag kan nu tycka att det var riktigt roligt, något som definitivt INTE var fallet när det väl hände 😉 😀

Saken var det att vi var på camping i Ransäter sommaren 2014 och som ni kanske kommer ihåg så var den riktigt varm och en eftermiddag skulle jag gå och duscha. Jag packade lätt, skulle ju bara ta en snabb-dusch för att svalka av mig så det räckte med handduk och nya underkläder tänkte jag. Sagt och gjort, jag stegade glatt iväg iväg till duschen och såg fram emot en lång härligt svalkande dusch. Och så blev det och nöjd stängde jag av vattnet, drog undan duschdraperiet och tänkte sträcka mig efter handduken men kroken gapade tom? Ingen handduk där inte, med andra ord, jag hade glömt den och min mobil så där stod jag utan varken sig möjlighet att torka mig eller ringa efter hjälp 😉 . Så med detta faktum var goda råd dyra! Jag kunde ju inte torka mig med mina kläder eftersom jag inte hade med nåt ombyte och att gå i bara underkläder tillbaka över hela campingen var inte något som lockade. Blicken föll då på behån men den föll direkt bort, en aningens för lite tyg för att kunna göra någon nytta och tanken på torka sig med använda trosor gick givetvis bort direkt. Så vad gör man då? Ja det är ju ingen överdrift att påstå att hjärnan gick på högvarv där ett tag 😉 . Lite lätt panikslagen och helt utan idéer på hur jag skulle lösa denna situation föll min blick på duschdraperiet och ett litet ljus tändes. Kanske det skulle funka att använda som handduk även om dess funktion brukar vara det motsatta? Tanken kändes väl lite sådär men vad gör man? Det var ju inte så att jag hade någon bättre lösning på lut precis 😉 . Så summa summarum blev det ett lite lätt duttande med draperiet mot kroppen för att att få bort såpass mycket vatten att jag kunde klä på mig igen. Och jag behöver väl inte säga att detta tog tid?  Såpass lång tid att de andra undrade vart jag blivit av, något som kvickt gick över till ett gapskratt när jag dumt nog berättade varför 😉 😀

Så alla mina kära bloggläsare därute, underskatta aldrig ett duschdraperi, det kan användas till såå mycket mer än vad som är tänkt 😉 😀

dusch_3768025

Kategorier:Uncategorized