Vattentätt bevis

Att Jill ska fylla 8 år i augusti är sannerligen något som är svårt att tro! Hon far fortfarande omkring som ett jehu, precis på samma sätt som när hon var 2 😉 . Men åren börjar faktiskt visa sig nu och då absolut inte i hennes sätt men när man börjar få grått vid nosen så är det väl ändå ett vattentätt bevis eller? 😉

DSC_2067 (2)

En liten grå mustasch syns nu tydligt under Jills nos och kanske försökte hon bada bort den?

DSC_2059 (2)

DSC_2075 (2)

Men givetvis till ingen nytta, mustaschen sitter envist kvar 😉

DSC_2099 (2)

Lite orättvist kan man kanske tycka att den yngsta i gänget uppvisar mest grått? Men hon vill väl vara som sin matte kanske? 😉 . Något som de andra två dock inte verkar ha några som helst tankar på än 😉

DSC_2117 (2)

DSC_2122 (2)

Ett gäng goa och glada tjejer är de ändå, oavsett gråa inslag eller ej 😉 ❤

DSC_2105 (2)

DSC_2096 (2)

DSC_2041 (2)

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized