”Duracell-kaninen” har tappat tempot ;)

Och med det menar jag givetvis Malou, hon har definitivt tappat tempot på promenaderna och det syntes väldigt tydligt idag på vår flockpromenad med Mari & hennes flickor 🙂

Inte så att hon är direkt långsam, det kan hon inte stava till 😉 men hon är absolut inte samma ”racer-eurasier” som hon brukar vara så kanske kanske gömmer hon ett gäng bebbar i magen under all den där pälsen? ❤

Tack Mari för en härlig promenad! Här har det varit väldans lugnt efter vi kom hem, misstänker starkt att det varit detsamma hos dig 😉

Och är det så lugnt i huset så kan man ju alltid passa på att laga lite egen hundmat..

Något jag gör med jämna mellanrum, eller rättare sagt, väldigt ofta nuförtiden när vi misstänker att Malou är dräktig. Att ge andra födoämnen utöver torrfoder till dräktig/digivande tik tror jag kan leda till att valpar blir mindre benägna att utveckla tex allergier, krånglande mage etc. Detta är dock min högst personliga åsikt men lite variation kan inte skada så länge som tikens fodergiva i övrigt är i näringsmässig balans 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized