”A dream has come true” <3

Ni som följt min blogg länge vet att vi inte direkt har haft flyt när det kommer till valpplaner! Dåliga höftresultat, sjukdomar samt tikar som inte vill paras 😉 . Men nu verkar det ha vänt för oss, Malou är frisk som en nötkärna och parades i mitten av oktober med fina Louie ❤

En kombination vi tror mycket på! Båda har fantastiska temperament, trygga och stabila individer som dessutom är friska samt givetvis snygga också ❤ . Dock är båda mycket energiska så eventuella valpar lär nog se till att hålla matte & husse på tårna 😉

Malou

Louie

Foto: Claes-Göran Helmer
Foto: Claes-Göran Helmer

Stort tack Claes-Göran & Inga-Lill för att vi fick låna er fina kille samt givetvis för er otroligt fina gästfrihet ❤

Och är Malou dräktig då? Det vet vi givetvis inte med säkerhet än MEN det finns allt flera tecken som pekar mot detta håll iallafall. Tjejen gör inget annat än att äta och sova, inte direkt likt henne om man nu säger så 😉 . Och hon har även haft den där typiska gråvita flytningen i vecka 3 som dräktiga tikar kan få. Så många positiva tecken på valpar finns det allt men riktigt än vågar vi inte ”ropa hej” men givetvis skadar det inte om ni vill hålla en tumme eller två 😉 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

  1. Såå kul, så långt. Hoppas nu det går bra hela vägen.
    Det känns bra att få föra Louise gener vidare.

  2. Definitivt, så himla kul så här långt och det är bara att hoppas att det håller hela vägen som du säger. Men positiva tecken är det iallafall ❤️