Omgiven av slöfockar ;)

Onsdag innebär oftast en jobbedag för mig och idag var inget undantag utan dagen tillbringades på kontoret tillsammans med ett gäng slöfockar och då menar jag inte min chef utan dessa två 😉

DSC_1545 (2)

Shen & Moyo här är riktiga livsnjutare som mycket hellre tar det lugnt på soffan än att vara ute i snö och kyla och visst ser det härligt ut? Skulle gärna göra sällskap med dem ibland men det skulle nog se lite illa ut i chefens ögon skulle jag tro ;). Och inte blev det bättre när jag kom hem till mina tjejer, de var också riktigt slöa idag men Tindra tog sig iallafall i kragen och sällskapade mig i pannrummet. Inte för att hon gjorde speciellt mycket nytta men ett sött sällskap var hon allt 🙂

DSC_1549 (2)

Imorgon är vi lediga och en del av dagen innebär en tur till Slöinge djursjukhus men lugn bara lugn, ingen är sjuk utan jag behöver bara fylla på förrådet av Lypex till Zelda. Och är man ute och åker så försöker man ju kombinera nytta med nöje såklart så på vägen hem stannar jag till hos goa vännen Malin på fika ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized