Hoppa till innehåll

Varning för foton i massor!

Och med den rubriken så vet ni vad som komma skall, foton och åter foton med olika motiv men med en gemensam nämnare eller vid närmare eftertanke två, sol och snö :). Dagen här började med – 18 grader och strålande sol från en klarblå himmel..

011

..ja en sol som gjorde att allt blev gnistrande vackert! Och med dessa omständigheter så kan till och med en ihoprullad lina bli vacker..

029

..och ett stängsel likaså 🙂

007

Tjejerna var såklart med mig ute i trädgården och Tindra roade sig med sin nya sysselsättning, att jaga småfåglarna..

005

En sysselsättning som jag tror att nämnda småfåglar fnissar lite åt för detta bekommer dem inte det minsta utan de fortsätter helt oberört att äta..

030

..när de inte ser ner på henne vill säga 😉

037

Men tiden sprang iväg och efter drygt en timma fick vi slita oss från allt det vackra och ge oss iväg till Slöinge djursjukhus för att köpa två paket Lypex till den facila summan av 1200 kr, ja jisses! Inte en billig medicin om man säger så men vad gör man inte för en så här vacker sessa? 😉

091

Detta foto är taget i Malins trädgård dit vi sedan åkte för en riktig mysfika men innan fikat så var vi ju tvungna att vandra runt med våra kameror. Ja det är minsann tur att Malin är en lika stor paparazzi som jag och därmed verkligen förstår glädjen med detta eviga fotande 😉 :). Som sagt, många foton blev det på både fåglar..

078

108

..frostig & snöig natur..

089

086

090

..men framför allt på våra pälsklingar i både lek..

066

055

053

070

058

..stillhet..

045

083

106

..ja till och med lite mys 🙂

103

Några härliga timmar fick vi tillsammans, tack goa Malin för idag ❤ , innan vi vände hemåt igen väldigt nöjda med dagens aktiviteter och alla foton 🙂

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: