Hoppa till innehåll

Lite tjatig kanske?

Ja det slog mig nu när jag satte mig här vid datorn och tänkte dela med mig av ytterligare ett helt gäng av foton, både från igår och idag. Det blir ju många naturfoton nu, ja nästan lite fler än på tjejerna men naturen är ju fantastiskt vackert vintrig den också så antingen får ni fortsätta scrolla och titta eller klicka bort bloggen, valet är ert 😉

Men först ytterligare några foton från vår härliga dag hos Malin & Freja igår där tjejerna njöt minst lika mycket som vi tvåbenta fast på lite olika sätt 😉 🙂

081

069

101

094

Och som sagt, när hundbilderna är slut så tar naturbilder i en frostig variant vid, varsågoda 🙂

067

077

088

Då har vi klarat av både hundar och natur så varför inte slänga in lite fåglar också? 😉

026

031

Så där ja, nu har jag nästan täckt in det mesta men en sak saknas! Kan ni gissa vad? En vintrig solnedgång över Kalvsjön såklart 😉

DSC_1556 (2)

Då var dagens inlägg komplett, sett både ur natur- och djurperspektiv, hoppas ni tyckte om alla bilder lika mycket som jag tyckte om att fota dem? 🙂

Ha det gott alla!

 

4 kommentarer »

%d bloggare gillar detta: