Hoppa till innehåll

Men tjenare lille vän

Nu när vi har bott här ett tag och därmed kunnat mata småfåglarna så verkar de äntligen ha hittat hit och det i mängder! Så himla mysigt att sitta vid köksbordet och se deras alldeles egna ”drive-in” till fågelmaten som hänger i syrenhäcken och inte är de direkt blyga längre utan sitter snällt kvar när jag plockar fram kameran 🙂

001

Och som jag berättat här innan så jagar Tindra fortfarande dessa söta små fåglar och fortfarande utan någon som helst utdelning..

007

Ja inte kan man klaga på hennes envishet precis ;). Men när vi nu ändå är inne på ämnet ”klaga” så finns det väl ändå visst fog för det när det kommer till Tindras avsaknad av päls? Ja ni ser ju själva hur hon ser ut, en klassisk fläckvis fällning á la Tindra ;). Även Zelda har börjat men är ännu inte närheten av syrran sin utan kör än så länge modell tussvis :). Den enda som inte hänger på sina syrror när det kommer till avsaknad av päls är Jill, ja inte ännu iallafall men det lär väl komma. Men tur ändå att hon väntar lite med detta för håller man på som hon gör i  snön så är det inte fel med nåt rejält värmande på kroppen…

010

Och då speciellt när det inte hör till ovanligheterna att man blir tacklad och nedtryckt i snön av sina så kallade systrar 😉

020

Ha det gott alla!

%d bloggare gillar detta: