Underskatta aldrig ett duschdraperi!

Nu kommer jag att dela med mig av en liten historia, (en favorit i repris som ni trogna bloggläsare kanske läst innan), som mina kära kompisar ( läs Siv 😉 ) fullständigt älskar att påminna mig om. Inte alltid till min uppskattning men nu drygt 2 år senare kan jag tycka att det är riktigt roligt, något som definitivt INTE var fallet när det hände ;).

Det som hände var att vi var på camping i Ransäter förrförra sommaren och som ni vet så var den också riktigt varm och en eftermiddag skulle jag gå och duscha. Jag packade lätt, skulle ju bara ta en snabb-dusch för att svalka mig så det räckte med handduk och nya underkläder tänkte jag. Sagt och gjort, jag stegade glatt iväg iväg till duschen och såg fram emot en lång härligt svalkande dusch. Och så blev det och nöjd stängde jag av vattnet, drog undan duschdraperiet och tänkte sträcka mig efter handduken men kroken gapade tom? Ingen handduk där inte, med andra ord hade jag glömt den och min mobil så där stod jag utan varken sig möjlighet att torka mig eller ringa efter hjälp ;). Så då var goda råd dyra! Jag kunde ju inte torka mig med mina kläder eftersom jag inte hade med nåt ombyte och att gå i bara underkläder tillbaka över hela campingen var inte något som lockade. Blicken föll då på behån men den föll direkt bort, en anings för lite tyg för att kunna göra någon nytta och tanken på torka sig med använda trosor gick givetvis bort direkt. Så vad gör man då? Ja det är ju ingen överdrift att påstå att hjärnan gick för högvarv där ett tag ;). Lite lätt panikslagen och helt utan idéer på hur jag skulle lösa denna situation föll min blick på duschdraperiet och ett litet ljus tändes. Kanske det skulle funka att använda som handduk även om dess funktion brukar vara det motsatta? Tanken kändes väl lite sådär men vad gör man, det var ju inte så att jag hade någon bättre lösning precis ;). Så summa summarum blev ett lite lätt duttande med draperiet mot kroppen för att att få bort såpass mycket vatten att jag kunde klä på mig igen. Och jag behöver väl inte säga att detta tog tid? Så lång tid att de andra undrade vart jag blivit av, något som kvickt gick över med ett gapskratt när jag dumt nog berättade varför 😉 :D.

Så underskatta inte ett duschdraperi, det kan användas till såå mycket mer än vad som är tänkt 😉 😀

dusch_3768025

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Kul att jag inte är ensam glömde handuk när jag gick till Bastun i Orsa i somras både öl och telefon med men ingen handuk och ingen fru som svarade på mobilen det fick lösa sig med pappershanduka från toaletten!

  2. Ursäkta Tomas men hahaha!! 😀 :D. Så himla skönt att höra (och kul) att det finns fler än jag som lyckas med något sådant, dock hade du ju en liten fördel som iallafall hade tillgång till pappershanddukar 😉