Hoppa till innehåll

Ett skitgöra, bokstavligt talat!

Hur är man funtad egentligen som sätter en sådan rubrik på ett inlägg? Jag menar, hur intresserade kan ni vara av att jag idag roat mig med att rensa en hel del nummer två från trädgården? Inte särskilt skulle jag tro men jag brukar ju skriva om vad dagen innehållit så varför bespara er detta? Sanningen ska ju fram sägs det ju ;). Men efter skitgörat var färdigt så fotade jag lite, ja ni får väl kompenseras med nåt om ni nu mot all förmodan fortsatt läsa ;). Och här kommer kompensation nummer ett av en tjej som njuter av den lilla lilla sol som visade sig ett litet ögonblick idag 🙂

011

Kompensation nummer två är av ett mer sällsynt slag där Zelda för omväxlings skull faktiskt nedlåter sig till lite lek med lillasyrran, något som inte händer så ofta om man säger så..

008

..eftersom hon oftast väljer detta läge istället för lekläget 😉

006

Kompensation nummer tre kommer här och visar på att det funkar alldeles utmärkt att gömma sig för Tindra bakom en rhododendron-buske om man inte är leksugen 😉

001

Sådär ja, hoppas att ni nu tycker att korten var kompensation nog för starten på inlägget OM ni nu fortfarande är kvar vill säga 😉

Ha det gott alla!

4 kommentarer »

  1. Jag sysselsätter mig också med detta skitgöra. Min lilla stumpa gör nämligen nr 2 väldigt sällan på promenaderna, det görs bäst hemma i trädgården tycker hon. Enda fördelen med det är ju att man spar in på bajspåsarna

%d bloggare gillar detta: