Men vad tusan??

Ja detta var verkligen ingen höjdare att vakna till imorse….

012

Som ni ser måste herr Vår tagit semester och hans vikarie verkar ju inte vara någon annan än Kung Bore himself ;). Men jag hoppas innerligt på att detta bara är ett tillfälligt arrangemang och att herr Vår snart är tillbaka i tjänst :). Men hur trist jag än tycker att detta med snö som vräker ner är så verkar inte tjejerna hålla med mig precis..

017

021

Nej, de verkar helt klart ha en betydligt större uppskattning för allt det vita än deras matte har ;). Och förutom bus i snö så har vi haft en hemmadag, jag har lagat mat till kvällens Mello-mys tillsammans med dotter och måg medan Hasse snällt fick plocka fram traktorn och ploga. En klassisk fördelning och glad för det är jag, att ploga är inte min grej om man säger så, nä tacka vet jag snöskyffeln 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »