En sessa i sitt esse!

Finns det något annat som glädjer så mycket som när man verkligen kan se att ens hund mår toppen? När det både syns i dess ögon och kropp, nä skulle inte tro det! Iallafall inte om man som jag är en hundnörd och är som en kycklingmamma för sina hundar, ja där har ni mig i ett nötskal och jag skulle tro att många av er känner igen er i detta? ;). Och som rubriken antyder så är det såklart Zelda det handlar om, mycket oro har jag haft kring denna tjej, dels pga hennes EPI samt även efter anaplasman i somras men nu känns det verkligen som om det har vänt. En kanonfin viktuppgång det senaste samt att det syns en energi och en glädje i hennes ögon nu som jag inte sett på länge, ja se själva 😀 😀

081

Visst kan man inte annat är att dra på smilbanden när man ser henne i sitt esse här eller? Och något annat som också får en att småle är bilden av denna tjej..

052

Ja det är som synes inte för inte vi kallar henne ”Tindra tok” ibland och bilden förklarar nog en del varför hon har problem med återkommande stel bog eller vad säger du Marie-Louise? 😉 :D. Och mycket bilder idag blir det på motiv som man blir glad av eller vad säger ni om dessa?

048

068

027

021

016

Som ni nu säkert förstår så var det stranden i Kalv som gällde idag och det tillsammans med Carina och hennes söta tjejer och att vi alla hade kul ihop råder det väl ingen tvekan om?  Men lite extra kul hade dock Jill & Senya och då i sjön, var annars? 😉

045

Efter promenaden så var det dags för Tindra & Jills massage hos Marie-Louise på UPH i Älvsered..

DSC_1647 (2)

Detta med förebyggande massage på sin hund är ju något som jag brinner för och inte kan rekommendera nog men det gäller nog bara för mig, Jill verkar som synes inte lika övertygad om detta 😀

DSC_1648 (2)

Haha, nej bättre att ta det säkra före det osäkra och gömma sig bakom ”vattentrasken”, man vet ju aldrig vad Marie-Louise kommer att ta sig till ;). Men både Tindra & Jill överlevde massagen och Tindra är klar för nu, hennes bog är återigen mjuk och fin. Men däremot får nog Jill stå ut med någon gång till, hon har fortsatt mycket spända strängar på insidan av låren, något som leder till att hon är mer marktrång bak än nödvändigt i rörelse. Så nästa gång blir det lite mer massage och troligtvis lite el på det så ska vi se om inte det kan göra susen 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized