Jag tror vi närmar oss ett rekord!

Otroligt nog så verkar vår eurasierträff denna gång hos oss på Ögärdet i Halland den 12 mars slå rekord, i dagsläget är det närmare 30 eurasier anmälda och det är det största antalet vi haft sedan vi startade dessa träffar för 4 år sedan :D. Man kan inte annat än att bli superglad samt även tacksam över att så många vill komma från när och fjärran för att vara med oss på denna dag :D. Men även om vi närmar oss ett rekord så finns det såklart plats för fler, så är du en av dem som funderar på att komma så sluta med det och istället kom och känn dig/er varmt välkommen. Även om man kanske inte känner någon sedan innan så är det inget problem om man tror det, eurasier-folk är väldigt välkomnande och det hinner inte gå många minuter innan man känner sig som en i gänget :). Men man måste inte ha en eurasier för att komma, är ni nyfikna på rasen så kan ni knappast få ett bättre tillfälle att lära känna eurasier och knyta nya kontakter :). Så bara släng iväg en kommentar här , under inlägget på facebook eller via sms på nummer: 070-347 48 22 om att ni vill vara med, jag lovar ni får en toppendag i goda eurasier-vänners lag :). Och som vanligt så förväntar vi oss ett kanonväder igen, något vi hittills blivit bortskämda med då vi haft strålande sol i stort sett varje träff fram till idag :).

Så än en gång, varmt välkomna önskar vi, Nettan & Hasse, och såklart tjejerna 🙂

075

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Funderade på att inte åka på rasspecialen iår och började leta efter er träff istället, Vad bra att du skrev om det nu men ser att det är samma dag som utställningen i Strängnäs. Hoppas du anordnar ngt när det blir lite varmare annars får vi väl försöka hitta till er ändå i sommar. Ha det gott.