Bloggtävling!

Tack vare sponsring av mitt jobb, alltså UPH (utbildningscentrum för häst, hund och humanvård), så har jag fått möjligheten att bjuda er på ytterligare en bloggtävling och denna gång ligger det 3 snygga och bekväma mössor i potten :). Nu kanske möss-säsongen snart är över för denna gång men som vi alla vet..det kommer en ny vinter och vem vill då inte pryda det bästa man har med en sådan här? 😉 😀

PicMonkey Collage

Haha, nu kanske en sådan här mössa uppskattas bättre av oss tvåbenta än av mina tjejer och jag får nog då passa på att intyga att tjejerna har lånat min mössa och inte en av vinnarmössorna som ligger i säkert förvar och fortfarande oanvända på matsalsbordet 😉

DSC_1659 (2)

Men denna gång är det inte kommentarer som gäller som lotter i denna tävling, man får ju variera sig lite 😉 , istället ska ni få jobba lite mer för att få en vinstchans genom att söka efter ett svar och sedan mejla detta till mig :).

Så här kommer frågan:

Nämn minst en gemensam kurs som ingår i alla UPH´s hundutbildningar! 

Så kom igen nu, klicka er in här på UPH´s hemsida, leta runt och när ni sedan tror er veta svaret så mejla det till mig på info@zetills.com och skriv även namn och adress tack 🙂

Dragning av inkomna korrekta svar kommer att ske på fredag och då utses 3 lyckliga vinnare av varsin ursnygg mössa från UPH 😉

Lycka till alla!

Kategorier:Uncategorized

1 svar »