En trappa ner..

Fram tills idag har ju bebbarna bott på ovanvåningen men nu har de flyttat in i rummet bredvid köket..

..för att vänja sig vid alla vardagliga ljud samt de andra i flocken. Jill brydde sig inte alls om dem, tog sig en snabb titt och gick sedan ut men Tindra var däremot väldans nyfiken där vid andra sidan av kompostgallret 🙂

Malou var lite vaktig mot Tindra till en början men nu har lugnet lagt sig, åter harmoni i flocken, och bebbarna har både lekt och sovit i sin nya lya 🙂

Snart är det dags för kvällsmat och sedan är det natten här, för både två- samt fyrbenta, för det är minsann ingen semester att ha smått i huset men fantastiskt roligt och jag njuter av varje sekund ❤ . Och sova, det kan man alltid göra sen 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. De är så underbart söta😍 Det är så märkligt att något så smått kan bli till en stor hund på så kort tid! Harry är stor, men eftersom han är så glad och fluffig älskar barn honom ändå – och han dem😊 Helmysig ras❤