Mums filibaba!

Det här med nötfärs och uppblött valpfoder är verkligen toppen hälsar gänget och idag lyckades de alla äta själva från tallrik. Visst blev det kladdigt men Malou var inte alls ledsen för att ställa upp som städare efteråt 😉

Och efter en smaskig matstund så får man lite ny energi till lek…

..innan orken börjar tryta..

..och den totala mat-koman slår till och då kan man minsann somna precis hur som helst 😉 ❤

Gänget är vakna betydligt mer nu och leker med varandra en del och små tänder har också börjat dyka upp. Inte så vassa än men det kommer 😉 . Och något de sköter med glans redan nu är att de går på tidning/kisskydd när nöden så kräver. Otroligt duktigt tycker jag att de redan fattat detta men så är de intelligenta små varelser givetvis, vad annars 😉 ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Jag längtar Såå efter att få träffa dessa små ljuvliga varelser.
    Undrar hur pappa Louie kommer reagera på sina små barn!

  2. Och vi längtar efter att få visa alla godingarna för er ❤️. Men pappa Louie får ha lite tålamod och vänta lite tills gänget är vaccinerade innan första träffen 😊