3,5 veckors foton <3

Idag var bästa Malin här på besök igen, ett måste givetvis för henne att följa dem alla noga då hon faktiskt är deras gudmor eftersom hon var ju med när de föddes 😉 ❤ . Individuella foton stod på schemat samt så åkte även vågen fram igen idag och som sagt tidigare, dunderklumpar hela gänget. Tikarna ligger nu strax under 2 kg var samt grabbarna Gul och Blå 2,2 kg samt ljusblå hane 2,0 kg. Rejäla bebbar detta! Och här kommer 3,5 veckors bilder på våra guldklimpar, bara titta och njut! Jag gör det iallafall 😉 ❤

Herr Blå
Fröken Cerise ❤
Herr Ljusblå ❤
Fröken Rosa ❤
Herr Gul ❤

Tack än en gång fina Malin hjälpen och för en supermysig eftermiddag ❤

Men visst har de små hunnit med mer än ovanstående, det finns ju många vakna timmar på dygnet menar jag…

Och när orken tar ut sin rätt.. ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »