Tjejsnack!

Jag fick några fina foton av Malin på mejlen igår kväll och speciellt ett av dem var så himla gulligt!! Tre tjejer som ser ut att ha ett riktigt tjejsnack, undra vad de snackar om? Kan det vara om grabbarna tro, ja med tanke på att det ser ut som Tindra småfnissar lite så är det inte alls omöjligt 😉 😀

DSC_0558 (2)

Hennes intresse av hanar är i stort sett obefintligt, ja av tikar också för den delen, det är bara känningar som är helt okej i hennes ögon ;). Och här kommer en bild där jag faktiskt också fastnade, ett foto från tipspromenaden taget av Malins man Anders 🙂

DSC_0513 (2)

Och ytterligare ett gruppfoto på våra tjejer och Freja, dock inget tjejsnack här utan det handlar nog snarare om en godisficka 😉

DSC_0560 (2)

Stort tack Malin för de fina bilderna ❤

Men innan jag slutar så måste jag också dela med mig av mitt fynd från Csigora, Kicki hade ju med sig en hel del reavaror från den hundbutiken och kolla vad jag fyndade till tjejerna 🙂

DSC_1679 (2)

Rött till Jill, brunt till Tindra och svart till Zelda, snygga va? 🙂

Nähä, nu får det räcka här för denna gång, jobbet väntar ju!

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized