Välkommen lilla vän

Jag har ju länge försökt övertala Hasse om en fjärde hund men det har väl inte direkt gått så lysande ;). Så därför får man ju ta saker i egna händer och passa på när han ligger borta och jobbar, ja ”när katten är borta så dansar ju råttorna på bordet” ;). Så får jag lova att presentera lilla Fluffy 😀

DSC_1681 (2)

Tycker dock att hon är lite väl lugn, ja menar hon ligger ju bara där helt stilla på köksgolvet hela tiden och vill varken äta eller leka, visst är det lite konstigt? Kan hon vara sjuk? Haha, nä då, inte konstigt alls om man är en aningens livlös om man bara är gjord av tappad päls. Jag tror nog att det är en bättre idé att jag förpassar Jills päls till soptunnan och istället fortsätter min övertalning om en riktig Fluffy 😉 😀

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. hihi blev så nyfiken så jag tittade in 😉 Ja du får fortsätta övertalningen;) Jag med har borstat kammat bort en halv hund i dag på min dagis hund det ligger små tussar på tomten och det mesta i soptunnan. Ha det GÖTT